Editie December 2021
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Tauw - A living ambition
TAUW nieuwsbrief - december 2021
In deze december-editie informeren wij u over actuele (maatschappelijke) thema's, projecten en ontwikkelingen die uw en ons werk dagelijks in beweging houden. Daarnaast houden wij u op de hoogte van komende (online) events. 
Handelingskader hergebruik PFAS-houdende grond en baggerspecie geactualiseerd
Vanaf 13 december 2021 is het geactualiseerde ‘Handelingskader voor hergebruik van PFAS-houdende grond en baggerspecie’ van kracht. We hebben de belangrijkste wijzigingen en eventuele consequenties voor lopende en geplande projecten op een rijtje gezet.

Lees verder
De Omgevingswet nadert: klaar voor de start?
De invoering van de Omgevingswet op 1 juli 2022 gaat door. Daarmee heeft u als bedrijf of overheidsinstelling nog slechts een paar maanden om u op deze ingrijpende verandering voor te bereiden. Wat betekent dit voor uw organisatie? En wat kunt u nu doen om straks klaar te zijn voor deze nieuwe wet?

Lees verder
'Stop het misbruik van de bodem': onze visie op de nieuwe EU Soil Strategy
In deze blog delen Martin Doeswijk en Julie Estival van TAUW hun mening over en visie op de nieuwe EU Soil Strategy en vertellen ze waarom de bodem een stem moet krijgen in belangrijke maatschappelijke opgaves zoals klimaatverandering, de energietransitie en circulariteit.

Lees verder
 Webinar warmtetransitie
 25 januari 2022    
 15.00 uur

Hoe ver bent u als gemeente met de (wijk)uitvoeringsplannen? Moeten er nog verrijkende onderzoeken gedaan worden? Wat houdt u tegen of motiveert u juist om verdere stappen te zetten? Tijdens dit webinar delen we inzichten en ervaringen van verschillende gemeenten en geven we richting aan mogelijke vervolgstappen. 

Meer informatie en aanmelden

  Podcast 'Samen voor Biodiversiteit'
  luistertijd: 30 minuten   

In deze podcast gaan Frank Aarts (teammanager ecologie bij TAUW), Eric Schouwenberg (hoofd van de adviesgroep natuur en biodiversiteit van Arcadis) en Arda van Helsdingen (landschapsarchitect bij Bureau Waardenburg) met elkaar in gesprek over het belang van natuur en biodiversiteit en hoe adviesbureaus vanuit het Deltaplan Biodiversiteit op dit vlak samenwerken.

Beluister podcast
  afmelden | stuur door | bekijk deze e-mail in je webbrowser