Bekijk hem snel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Tauw - A living ambition
TAUW nieuwsbrief - mei 2022
In deze editie informeren wij u over actuele (maatschappelijke) thema's, projecten en ontwikkelingen die uw en ons werk dagelijks in beweging houden. Daarnaast houden wij u op de hoogte van komende (online) events. 
Is uw gemeente voorbereid op extreme 
hitte(periodes)?
In sommige delen van ons land tikten we afgelopen week al bijna de 30 graden aan. In hoeverre is uw gemeente voorbereid op extreme hitte(periodes)? Met een gecombineerde aanpak van Gebied, Gebouw en Gebruiker kunnen we hittestress samen voorkomen. In onze whitepaper 'Heet, heter, heetst' lichten we deze aanpak toe. Vraag het whitepaper nu aan via onze website.

Lees verder
Top 4 van uitdagingen en kansen bij herontwikkeling op brownfields
De ruimtedruk is groot. Opgaven op het gebied van klimaat en milieu en de noodzaak tot uitbreiding van woningbouw en bedrijventerreinen bieden kansen voor het hergebruiken van brownfields. In dit vijfde deel van de blogreeks over verduurzaming van de industrie gaan we in op de uitdagingen en kansen om de beschikbare gronden te hergebruiken en te benutten voor de opgaven van deze tijd.

Lees verder
Op weg naar de uitvoering in de warmtetransitie
De energietransitie in Nederland is in volle gang en vrijwel alle gemeenten in Nederland hebben daar een Transitievisie Warmte (TVW) voor opgesteld. Deze visie omschrijft op welke manier en volgens welke planning de gebouwde omgeving overgaat op duurzame energie. Hiervoor zijn doelen geformuleerd en is een eerste aanpak opgesteld. Er is echter werk aan de winkel! 

Lees verder
Succesvol naar een circulaire economie? Krijg grip op uw eigen ZZS
Afval hergebruiken kan alleen wanneer iedere organisatie zijn verantwoordelijkheid neemt op het gebied van Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS). Door in beeld te brengen welke ZZS u gebruikt, te communiceren met ketenpartners en maatregelen te treffen, blijft u strenge wetgeving voor en reduceren we stap voor stap het aantal ZZS in de grondstofketen.

Lees verder
iLinqs | Festival van de Industrie
 22 - 23 juni 2022  

Voor wie is het event?
(Industriële) bedrijven

Onze aanwezigheid op het event
Ontmoet ons live tijdens het iLinqs Industriefestival op 22 en 23 juni in de Onderzeebootloods op de RDM Campus in Rotterdam waarin de uitdagingen en oplossingen voor het vergroenen van de industrie in de schijnwerpers staan.

Meer informatie en aanmelden

  afmelden | stuur door | bekijk deze e-mail in je webbrowser